Τρόποι Πληρωμής
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή μετρητοίς
Για τις αποστολές εντός Ελλάδας υπάρχει η δυνατότητα για πληρωμή με αντικαταβολή. Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,49€. Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται όταν ο τρόπος μεταφοράς των προϊόντων γίνεται με μεταφορική εταιρία.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας και μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο sales@spitidoro.gr.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την κατάθεση είναι οι ακόλουθοι:
Όνομα τράπεζας: Eurobank
Δικαιούχος: ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Μ. ΙΚΕ
IBAN: GR1702607220000680200614224

Όνομα τράπεζας
: Πειραιώς
Δικαιούχος: ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Μ. ΙΚΕ
IBAN: GR0501712550006255154434968

3. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα spitidoro.gr μπορείτε να πληρώνετε εύκολα και με ασφάλεια με τη χρήση πιστωτικών καρτών. Οι κάρτες που γίνονται δεκτές είναι οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.
Για την πληρωμή με κάρτα θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Τράπεζα Eurobank Ergasias AE όπου θα ολοκληρώσετε την συναλλαγή με απόλυτη ασφάλεια.

4. Πληρωμή με την υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal
Η χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal, είναι ένας ασφαλής τρόπος για ηλεκτρονικές αγορές, καθώς τα στοιχεία της κάρτας δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους